Att göra när ni bokat weekendpaket i Gävle

2019-05-22 11:39

När du bor på Hotel City Gävle kan du alltid njuta av trevliga och ombonade rum med sköna sängar och fräscha badrum. Naturligtvis har vi en passande lösning för alla olika behov, förutsättningar och plånböcker. Under en weekend i Gävle hinner ni att se mycket av det staden och dess närhet har att erbjuda. Boka ditt weekendpaket hos oss på Hotel City i Gävle.

Att göra under er weekend i Gävle
Vårt hotell ligger precis i Gävle centrum, så det är nära till Gävles utbud av restauranger, caféer, shopping och nattliv. Njut av vår härliga frukostbuffé som ingår i weekendpaketet med allt som en riktigt bra hotellfrukost ska innehålla. Ta en sväng på stan, shoppa, fika och upptäck Gävle city. När kvällen närmar sig är äter ni antingen middag i vår mysiga restaurang eller så ger ni ut på stan igen för att ta del av Gävles restauranger och nöjesliv.
I Gävle finns det ett stort utbud av restauranger, butiker och caféer, så du hittar garanterat något som faller dig i smaken. 

På kvällen öppnar vår restaurang för middag. Här kan du njuta av både vällagad mat och goda drycker från baren. Vi har två öppna eldstäder skänker en riktigt härlig och gemytlig stämning till restaurangen.

Mer att göra i närheten av Gävle
När du är i Gävle för en weekend finns massvis med aktiviteter att göra förutom att upptäcka Gävle centrum. När ni bor inne i centrala Gävle får ni tillgång till hela stadens utbud samtidigt som ni enkelt och smidigt tar er ut till alla andra spännande aktiviteter som staden har att erbjuda!

Furuvik
Furuviks nöjespark ligger ungefär 15-20 minuters bilfärd utanför utanför Gävle. I Furuvik finns något att göra för hela familjen, oavsett ålder. Här finns djurpark, restauranger, tivoli med roliga karuseller och nöjespooler med vattenrutschar. På sommaren kommer några av Sveriges största artister till parken - det får du inte missa!

Sveriges fängelsemuseum
Gå på Sveriges enda fängelsemuseum, ett riktigt fängslande besök. Här får ni lära er mer om Sverige och Sveriges kriminalhistoria. Väl värt ett besök!

Valbo Köpcentrum och Valbo Köpstad
Får du inte nog av shopping och butikerna inne i Gävle centrum finns även Valbo Köpcentrum och Valbo Köpstad. Köpcentret ligger ungefär 1 mil utanför Gävle city och här hittar du närmare 60 butiker och restauranger. Här hittar du dessutom IKEA och över 2000 gratis p-platser. En bra utflykt för regniga dagar när ni har weekendpaket i Gävle bokat hos oss!

Boka weekendpaket idag!
Boka bästa weekendpaketet på Hotel City i Gävle. Vi har ett brett utbud av olika rum med storlekar och priser som passar allt från dig som reser ensam till hela familjen. Varmt välkomna till oss och vårt hotell, här kan du se andra aktuella erbjudanden

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.