Bo inne i Gävle när ni ska besöka Furuvik

2019-06-27 15:59

Furuvik är en av Gävles allra största turistattraktioner och under sommarsäsongen besöker flera hundra tusen människor nöjesparken för att åka karuseller, se djuren i djurparken, gå på konserter och för att bada. Parken ligger ungefär en mil öster om Gävle.

Letar du efter ett boende nära Furuvik med närhet till stan är Hotel City Gävle ett perfekt alternativ för er. Att bo inne i stan när ni besöker Furuvik med familjen har flera fördelar. Det är både enkelt och smidigt att transportera sig mellan innerstaden och Furuviksparken. Här kan ni läsa lite mer om att bo inne i centrala Gävle när ni besöker Furuvik.

Centralt läge i Gävle
En av fördelarna med att bo centralt är att det finns mycket att göra om ni inte stannar på nöjesparken under hela er vistelse i Gävle. Vårt hotell ligger mitt i Gävle, så centralt det går att komma. När ni bor hos oss har ni tillgång till hela stadens utbud av aktiviteter och upplevelser samtidigt som ni har ert boende nära Furuviksparken. Passa på att besöka någon av Gävles alla restauranger, caféer, barer och affärer i närheten av hotellet.

Parkeringsmöjligheter
I vårt parkeringsgarage i direkt ansultning till hotellet parkerar ni både smidigt och enkelt. Perfekt när ni kommer till oss efter att spenderat hela dagen på Furuvik eller när ni kommer till oss för att lägga in väskorna innan det är dags att åka till parken. Som tidigare nämnt ligger ert boende nära Furuviksparken, det tar 15-20 minuter att köra till och från nöjesparken.

Buss och tågtransport
Åker ni buss från oss till parken tar resan 24 minuter enkel väg. Kommer ni till Gävle med tåg eller buss går det snabbt att ta er till hotellet. Hotellet ligger cirka 10 minuters promenad från Gävle centralstation där bussar och tåg går med jämna mellanrum.

Våra olika rum
Vi har flera olika rum och rumstyper som passar när ni väljer att boka boende nära Furuvik hos oss. Allt från enkelrum till dubbelrum, familjerum och större, lite lyxigare sviter.

Kommer ni till oss med familjen rekommenderar vi våra familjerum på 30 kvadratmeter. Här finns fyra stycken 90- sängar som kan skjutas ihop eller isär beroende på hur ni vill ha det. Det ska vara smidigt och enkelt att komma till oss med hela familjen när ni besöker Furuvik.

Frukostbuffé ingår
En god hotellfrukost ger en bra start på dagen. Det är precis vad ni får när ni bor hos oss. Kliv upp ur våra sköna sängar, gnugga sömnen ur ögonen och se fram emot vår goda frukostbuffé med allt som en riktig hotellfrukost ska innehålla. Vi vet att en vällagad och god frukost är en viktig del när man bor på hotell. Därför ingår frukostbuffé i alla våra rumspriser.

Hitta boende nära Furuvik
Boka ert Furuvik boende i god tid. I semestertider när det är många som vill besöka Furuvik kan det vara svårt att få tag på rum!

Varmt välkomna att boka er vistelse hos oss på Hotel City Gävle. Hos oss kan ni räkna med bra service, god mat, en riktig frukostbuffé och inte minst en trevlig vistelse.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.