Dubbelrum i Gävle - Hög standard till bra priser

2019-06-27 15:43

Ska ni på den efterlängtade familjesemestern till Furuviksparken? Eller är ni i Gävle på tjänsteresa? Kanske är ni och er respektive på en romantisk get-away?
Oavsett vilka behov ni har och hur många ni är har vi rummen för er: familjerum, dubbelrum, enkelrum, hundvänliga rum, handikappvänliga rum eller våra superior, och deluxe superior rum.

Närhet till Furuviksparken och centrala Gävle
Söker ni ett hotell med dubbelrum i Gävle? Ett hotell nära Furuvik? Hotel City ligger i stadens kärna med enbart några minuters bilfärd till samtliga av Gävles sevärdheter och upplevelser; däribland Konserthuset, Mackmyra Whisky Destilleri, Fängelsemuseet för att nämna några. Och ligger ett stenkast ifrån Gallerian Nian och Stortorget. Samtliga rum och ytor är helt rökfria och hotellet har en Green Key miljömärkning.

Våra dubbelrum
Våra dubbelrum är 15 kvm och består av: två härliga sängar (90x200 cm), toalett, dusch, kabel-TV och gratis WiFi. Varje rum har även ett skrivbord med stol.

Rymliga rum
I våra dubbelrum behöver ni alltså inte oroa er över att trängas. Sätt ihop eller dra isär sängarna beroende på vad ni vill och era behov. Det finns också möjlighet att i förhand boka en Kingsize säng med ihopsittande bäddmadrass.

Sköna sängar och hög linnekvalitet
När ni bor i ett av våra rum på Hotel City i Gävle sover ni på sköna sängar och i sängkläder med hög linnekvalitet, perfekt för en härlig sovmorgon innan det är dags att gå ner och avnjuta frukostbuffén.

Parkering
Smidig och enkel parkering nära till hands underlättar för när ni ska iväg på utflykter. Eftersom hotellet ligger centralt är det tacksamt att göra dagsutflykter till olika sevärdheter och aktiviteter runt om i Gävle. Letar ni efter ett hotellboende nära Furuviksparken är vi ett mycket bra alternativ, den ligger nämligen endast 17 minuters bilkörning från vår entré.

Ytterligare rumsalternativ
Vi har ett brett utbud av olika rum med allt från enkelrum för den som reser ensam, dubbelrum för det resandet paret, till större familjerum för er som är ännu flera. Oavsett vilket rum ni väljer att boka kan ni räkna med bra service, god mat och en behaglig atmosfär. Hotel City Gävle är ett hundvänligt hotell, så att era fyrbenta vänner kan vara lika bekväma som ni själva.

Men upplevelsen hos Hotel City Gävle stannar inte bara vid moderna och fräscha dubbelrum. På Hotel City har vi en en restaurang med duktiga kockar där vi erbjuder både á la carte meny och vår populära dagens husman under veckodagarna; konferenslokaler för små som stora företag, en plats att hålla företagsmöten där vi bidrar med utrustning, mat och fika; samt Pensionat City, ett fristående pensionat i närheten av vårt hotell som erbjuder enklare rum i pensionat standard till lägre priser.

Boka dubbelrum på Hotel City i Gävle
Är ni, er familj, släkt och vänner i behov av ett familjerum, enkelrum eller dubbelrum i Gävle? Hotel City är ett säkert val, ett hotell nära Furuviksparken och centrum med en hög standard på kvalité och service.
Ring, mejla eller besök oss gärna vid frågor eller funderingar.

Hitta till oss
Du hittar oss mitt i centrala Gävle på Nygatan 8, cirka 100 meter till Stortorget och precis vid shoppinggatorna Drottninggatan och Nygatan. Det är cirka 10 minuters promenad till centralstationen där bussar och tåg regelbundet går söderut och norrut.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.