En trevlig kväll i Gävle - hotell med restaurang

2018-12-14 10:55

Välkommen till Best Western Hotel City Gävle. 

Hotellet är beläget mitt i centrala Gävle, med gångavstånd till centralstationen och ett eget parkeringsgarage där du tryggt och enkelt kan parkera under din vistelse hos oss. Tack vare vårt extremt centrala läge är det aldrig långt till alla trevligheter som Gävle city har att bjuda på. Här är det nära till shopping i populära Galleri Nian, stadens cafeér ligger alldeles runt knuten och vår hotellrestaurang serverar vällagade och goda rätter.

Mysigt hotell med trevlig restaurang i Gävle
På Best Western Hotel City Gävle är det alltid trevlig stämning. Här möter du serviceinriktad personal, fräscha och moderna rum samt en restaurang med tillhörande bar som inte kommer att göra dig besviken. Oavsett om du besöker Gävle i tjänsten eller med familjen är vi hotellet för er. Kort och gott finns allt som du behöver här. Letar du hotell eller restaurang i Gävle? Då har du kommit rätt!

A la carte eller husman
I vår hotellrestaurang i Gävle kan du äta klassiska rätter tillagade med högklassiga råvaror och kärlek. Vi strävar efter att servera riktigt god mat till bra priser för att ni, våra gäster, ska känna er så välkomna som det bara går under den tid ni spenderar hos oss. Förutom vår a la carte meny serverar vi även den mycket populära dagens husman, rätten varierar från dag till dag och är riktig favorit bland hotellets gäster.

Ett trevligt och mysigt hotell med restaurang i Gävle med bra priser helt enkelt!

En god drink i baren
Efter en dag med shopping på stan eller en fullbokad dag med möten och andra upplevelser, sätt dig i vår trevliga bar och koppla av. Här serveras ett gediget utbud av drycker och drinkar för alla smaker. Våra två kaminer ger en mysig och varm känsla och den nya inredningen gör verkligen att vår bar är en plats att trivas på. Baren hänger samman med hotellrestaurangen och är en självklar knytpunkt att möta sina vänner eller kollegor.

Ett hotell för alla
Vi har 100 trevliga rum i flera olika storlekar och priser som passar alla plånböcker. Samtliga rum är mysiga och trevliga, vår ambition är att alla ska trivas när de kommer på besök till oss.

I vårt pensionat har vi erbjudanden på rum till lite lägre priser, perfekt för den som är på genomresa. Rummen är precis lika trevliga och fräscha som alla våra andra rum och med samma höga standard. Anledningen till att vi kan erbjuda de bästa priserna i Gävle är att samtliga våningsplan har gemensamma duschar och WC. Frukostbuffé ingår självklart för alla våra rum!

Boka ditt hotell i Gävle
Boka hotell med restaurang i Gävle hos oss redan idag, vi ser fram emot att träffa er!
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.