Hotell i Gävle centrum nära Furuvik

2019-06-27 15:32

Schimpanser, radiobilar, kängurur, berg- och dalbanor, kameler och mycket, mycket mer. Det är vad Furuviksparken har att erbjuda, ett tivoli kombinerat med en djurpark som är en otrolig upplevelse för hela familjen. Men för att man ska orka med alla roliga evenemang och få ut så mycket som möjligt av vistelsen behöver man vara utvilad och ha en god frukost i magen. Lösningen på det är ett hotell nära Furuviksparken. På Hotel City i Gävle har vi dessutom specialerbjudandet Furuvikspaketet som ger rabatterat pris på boendet när ni besöker oss. För att boka Furuvikspaketet, kontakta oss på 026-612600 eller skicka ett mail till reception@hotelcity.nu.

Nära Furuvik och Gävle centrum
Best Western Hotel City i Gävle är ett hotell nära Furuvik. Från vår entré till parken tar det enbart 17 minuter med bil. Vi har självklart parkeringsplatser och parkeringsgarage så ni enkelt och smidigt kan parkera era fordon på ett säkert ställe.Hotellet ligger nära Furuviksparken, men ni har ännu närmare till Gävle centrum. Ni kan alltså både snabbt och enkelt tar er ut på stan och njuta av Gävles utbud av affärer och sevärdheter.

Fräscha rum och sköna sängar
För att orka med en hel dag på Furuviksparken behöver man en god natts sömn, speciellt om man har med sig ett par uppspelta och energifyllda barn. Våra fräscha och moderna rum är utrustade med bekväma sängar och sänglinne av högsta kvalitét. Så att ni kan vara säkra på att ni kommer vara redo inför besöket på Furuviksparken eller en dag runt i Gävle centrum.

Vårt hotell nära Furuvik har en stor variation av rum ni kan välja mellan.
Våra rum:
-Enkelrum
-Dubblerum
-Familjerum
-Superior och Deluxe superior rum
-Hundrum

God mat och dryck
Men enbart sömn är inte tillräckligt för att klara av en dag i gassande sol och fysiska aktiviteter. Det är som man säger, ”Frukosten är den viktigaste måltiden på dagen”. Därför startar vi alltid dagen på vårt hotell nära Furuvik med att servera en stor frukostbuffé åt våra gäster, fylld av nybakat bröd, nybryggt kaffe, färska juicer och allt annat som ingår i en komplett frukost. Frukostbuffén ingår i priset på rummet, oavsett vilket rum ni bokat. En bra och välsmakande förberedelse inför vistelsen i Furuviksparken.

Förutom frukostbuffé har vi även en restaurang öppen för både gäster och allmänheten. Restaurangen har öppet måndag till lördag, mellan 17–22, perfekt efter en dag på Furuviksparken för att fylla på med energi. I vår restaurang serverar vi både a la carte och klassisk husmanskost. Och vill ni enbart ha en svalkande dryck i gott sällskap är det lika välkommet.

Hotell nära Furuvik? Välj Best Western Hotel City Gävle
Letar ni ett hotellboende nära Furuvik? Best Western Hotel City i Gävle har ett brett utbud av olika rum och erbjudanden som passar alla. Har ni frågor eller funderingar om Furuvikspaketet, priser eller vill boka ett rum på vårt hotell nära Furuviksparken? Ring oss på 026-51 26 00, mejla via reception@hotelcity.nu, eller kom helt enkelt och besök oss på adressen Nygatan 8, 803 20 Gävle.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.