Hotell nära Furuvik - Hotel City Gävle

2018-12-14 11:02

Mitt i Gävle Centrum hittar ni Best Western Hotel City Gävle, ett hotell nära Furuvik. Vi har ett brett utbud av rum och har garanterat något som passar er och er familj när ni ska besöka Furuvik. 

Varmt välkommen att boka ert hotell nära Furuvik redan idag!

Parkera över natten och ta bilen till Furuviksparken
Hos oss parkerar ni enkelt och smidigt i vårt egna parkeringsgarage. När ni bor på Hotel City får ni det bästa av två världar. Fördelen med ett hotell nära furuviksparken är att ni dels får närheten till furuviksparken och dels får ni tillgång till Gävles citys utbud av nöjen. Utanför hotellentren kliver ni rakt ut i centrala Gävle med allt vad staden har att erbjuda precis runt knuten. Det tar cirka 17 minuter med bil från oss till parken.

Ta dig till parken utan bil
Om ni kommer till Gävle med tåg eller med buss är det enkelt att ta sig till hotellet. En promenad på nio minuter och ni är framme. Det är också enkelt att ta sig till Furuvik utan bil, bussarna går med jämna mellanrum både till och från parken.

Hotellfrukost nära furuvik
Vi vet att en hotellfrukost är en viktig del av semestern, även om det bara är för en helg. Därför ingår hotellfrukost i priset oavsett vilket rum ni väljer att bo i. Vår frukostbuffé innehåller allt som man förväntar sig av en riktigt god hotellfrukost och ger en riktigt bra start på dagen.

Bo nära furuvik till bra pris
Vi har många olika rumsalternativ i flera olika prisklasser. Med allt från billigare boende med pensionatstandard till lyxiga superiorrum. Kommer ni till oss med hela familjen har vi rymliga familjerum där ni utan att trängas bor fyra personer. Gemensamt för samtliga våra rum är att de är rena och fräscha med sköna sängar som gjorda för en sovmorgon. Ett prisvärt hotellboende nära Furuvik helt enkelt. Här kan ni se mer information och läsa mer om våra rum.

Hotel City - ditt hotell nära Furuvik
Oavsett om det är boende på hotell nära Furuviksparken med familjen för en helg eller boende för en konferens i Gävle har vi samma mål. Vi vill att våra gäster ska trivas och känna sig som hemma när de bor hos oss. Därför är service samt trevliga och fräscha rum högsta prioritet oberoende av vilket rum man väljer att bo i.  

Boka ert hotell nära Furuvik redan idag!
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.