Teambuildingaktiviteter och äventyr

2019-05-22 11:25

När ni är på konferens med företaget hos oss, varför inte boka in spännande och trevliga teambuildingaktiviteter som passar för alla konferensdeltagare? Vi har flera olika teambuildingaktiviteter i Gävle som ni kan boka i samband med er konferens hos oss.

Lugna äventyret

Ta en paus under konferensen och gör roliga och bra teambuildingaktiviteter tillsammans. Det lugna äventyret är precis som det låter, i ett lite lägre tempo än våra andra aktiviteter. Vårt hotell ligger endast 200 meter från kvarnparken/Boulognerparken där aktiviteterna hålls.

Med det lugna äventyret får ni välja mellan en teamkamp eller teambuildingsbana. De båda olika aktiviteterna har olika moment och ni kan själva vara med och påverka vilka delar som ska vara med i just er teambuilding.

Mellanäventyret
I mellanäventyret får ni en aning mer fartfylld upplevelse än det lugna äventyret. För mellanäventyret byter ni om till lite mer ledig klädsel, tar en paus i er konferens och sätter igång med aktiviteterna som tar cirka 2,5 - 3 timmar att genomföra.

Det finns tre olika aktiviteter att välja mellan. Antingen väljer ni mellan 5- eller 7- kamp där ni delas in i lag och tävlar mot varandra. Eller så kör ni teambuildingbanan med övningar där ni bland annat får träna er kommunikation, teamwork, ledarskap och problemlösning. Det sista alternativet för mellanäventyret är tipspromenad orientering, ni delas in i lag och får en varsin karta med rutten för tipspromenaden.

Tuffa äventyret
Det tuffa äventyret är vårt mest fartfyllda äventyr. Även här finns tre olika alternativ att välja mellan eller så väljer alternativ, vi kan kombinera dem efter era önskemål. Här finns 7-kamp, teambuildingsbana och City Multisport som alternativ.

City Multisport är en tävling där ni delas in lag om 4-6 personer och får tävla mot varandra inom flera olika grenar. Bland annat kanotpaddling i Gavleån, långskida och orientering.

Konferens och teambuilding centralt i Gävle
Vårt hotell ligger mitt i Gävle. Så centralt du kan komma i stadskärnan, precis intill Stortorget och Gallerian Nian. Här har du nära till de allra flesta aktiviteterna i Gävle. Det är nära till konserthuset, flera museer, stadsparken Boulognerskogen och självklart till hela Gävles utbud av restauranger, cafeér och affärer.

Stannar ni hellre på hotellet har är vår egen restaurang och bar där du på veckodagarna kan äta den populära dagens husman eller a la carte som vi serverar varje kväll. I restaurangen är det en mysig stämning, våra två öppna eldstäder skänker en trivsam stämning till hela lokalen. Hos oss är det alltid god mat, dryck och trevlig personal.

Boka hotell i centrala Gävle
I direkt anslutning till vårt hotell i Gävle ligger parkeringsgaraget. Det gör att du som bor hos oss har nära till bilen och att det är smidigt att ta sig däremellan. Kommer man till Gävle med tåg är vårt hotell inte långt borta och det tar inte mer än någon minut med taxi från tågstationen till hotellentrén.

Letar du efter ett hotell i Gävle med konferensmöjligheter och bra teambuildingaktiviteter är du varmt välkommen att kontakta oss direkt för att planera er teambuilding och genomföra din bokning av teambuilding/äventyr. Titta även runt på vår hemsida och läs mer om pris och specifikationer på våra rum!

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.