Hotellpaket

Under sommaren erbjuder vi tre olika hotellpaket i form av äventyr, aktivitet och natur. 

Vi har ett härligt golfpaket som kan anpassas efter ert sällskap. Gävle Golfklubb har både sin mästerskapsbana Avan samt sin charmiga skogs- och parkbana Gamla som man kan välja mellan. Har man svårt att bestämma sig kan man självklart testa båda banorna och boka fler dagar i samband med sin hotellvistelse. De har även Testebo som är 9-håls pay & play bana och utmärkt för den som är sugen att testa på golf eller för den som inte är medlem i någon golfklubb. Vänligen kontakta vår reception för bokning eller funderingar på reception@hotelcity.nu eller 026-612600

Vårt furuvikspaket är perfekt för de som önskar en kombination av stadsliv i samband med ett besök till Furuvik och dess naturvyer, djur och äventyr. Priser och mer information kring vårt erbjudande hittar ni här. Paketet kan skräddarsys baserat på hur många nätter ni önskar bo hos oss.

Vi har möjlighet att erbjuda Er ett helt otroligt hotellpaketmed en tur i RIB-båt i Gävles skärgård i samarbete med Wind Event. Det finns ett stortutbud av aktiviteter och äventyr, och vi skräddarsyr hotellpaketet utefter Era önskemål. Passar för både privatpersoner, vänner och bekanta,samt för både de lilla och större företaget. Läs mer här och tveka inte att skicka in Eroffertförfrågan på reception@hotelcity.nu eller kontakta oss på 026-612600 för mer information eller funderingar.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.