Ditt Skärgårdsäventyr

Vi skräddarsyr ditt hotellpaket med allt från RIB-båt till picknick eller varför inte sälsafari?

I samarbete med Wind Event kan vi erbjuda Er ett äventyr ute i skärgården eller en trevlig picknick ute i naturen efter en tur i RIB-båt på en av våra fina öar utanför Gävles hamn.

Det erbjuds många olika aktiviteter att kombinera för att få just ditt hotellpaket utefter egna önskemål.

Vill Ert sällskap avnjuta er hotellfrukosten ute på en ö i skärgården istället? Då ordnar vi det! Letar Ert sällskap något mer spektakulärt så finns även sälsafari med idylliska vyer längsmed turen.

Perfekt för både det mindre och lite större företaget som önskar kombinera konferens med aktiviteter och äventyr. Passar ypperligt för svensexa och möhippa, eller för kompisgänget som gärna hittar på något roligt i samband med sitt besök i Gävle. Det finns även fasta avgångar för RIB-båten för den som reser i mindre sällskap, ring oss för information.

Vänligen kontakta oss på reception@hotelcity.nu för prisoffert! 
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.