Golfpaket Gävle

Vi erbjuder Er ett prisvärt golfpaket med hotell och greenfee på Gävle Golfklubbs härliga anläggning, som endast ligger 6 minuters bilavstånd från oss. Gävle golfklubb har tre stycken banor i skogs- och parkmiljö precis vid Gävlebukten. 

Kontakta vår reception via e-post reception@hotelcity.nu eller på telefon 026-612600 för mer information och bokning av Golfpaket i Gävle. Priser från 1050 SEK per person (del i dubbelrum). Enkelrumstillägg 350 SEK. Priserna på golfpaketet inkluderar en härlig frukostbuffé samt en greenfee. Boka golfpaket i Gävle idag!

Prisvärt golfpaket med hotell

På Gävle golfklubb finns inte mindre än tre stycken banor att välja mellan. Gamla banan, Avan och Testebo. Den gamla banan är en mycket charmig skogs- och parkbana som genom åren varit värd för flera olika tävlingar på den svenska touren. En relativt kort bana som är mycket rolig att spela. 

Avan är Gävle GKs mästerskapsbana. En parkbana vid Gävlebukten där vinden verkligen är att räkna med. Banan erbjuder utmaningar för både den mer avancerade golfaren och nybörjaren. Testebo är en 9-håls pay & play bana som passar utmärkt för den som är sugen på att testa på golf eller för den som inte är medlem i någon golfklubb. 

På Gävle Golfklubb finns en mycket trevlig restaurang där ni kan passa på att äta lunch och ta något gott att dricka efter att dagens runda är avklarad. Varje vardag serveras lunchbuffé med en varierad meny.

På kvällen öppnar vi restaurangen och baren på hotellet. Där serverar vi riktigt god mat, lagad av våra duktiga kockar. Välj mellan vår a la carte meny eller dagens husman som serveras alla vardagar. 

Kanske är en golfrunda en del av era teambuilding aktiviteter eller en rolig aktivitet för er konferens i Gävle? Ta del av vårt prisvärda golfpaket med hotell och boka ett golfpaket i Gävle redan idag! 

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.