Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Deluxerum på hotell i Gävle

Vårt Superior Deluxerum i Gävle är något utöver det vanliga hotellrummet. Här bor ni på bekväma 30 kvadratmeter, med gott om plats för ett bekvämt boende och för att känna sig som hemma. Ni sover gott i king-size säng med mycket hög linnekvalitet och kan slappna av i sittgruppen med TV.

Känner ni för att jobba under er vistelse finns även en egen arbetsplats där ni kan arbeta i lugn och ro. I badrummet finns förutom dusch och wc även bubbelbadkar och en egen bastu. Dessutom finns ytterligare en TV i badrummet samt tillgång till musik via Wi-Fi. Egen tillgång till strykmöjligheter finns på rummet. Tillbehör såsom kaffe och te finns även på rummet. På vårt Superior deluxerum i Gävle behöver ni inte sakna några bekvämligheter.

Superior Deluxerum i Gävle

Vi har full förståelse för att ni gärna spenderar dagen på hotellrummet. Här har du allt som du kan tänkas behöva för en riktigt härligt härliga dagar och en mycket bekväm och lyxig vistelse. 

Men, Best Western Hotel City Gävle ligger precis mitt i staden. Kliv ut från ert deluxerum och gå utanför hotellentrén och ni befinner er så centralt ni komma. Passa på att gå på en shoppingtur, ta en fika eller en lunch på någon av Gävles alla restauranger. Utbudet ligger bara runt knuten från hotellet. 

När kvällen närmar sig öppnar vi restaurangen och baren. Välj någon av rätterna från a la carte menyn eller, om du besöker oss under veckodagarna, prova dagens husman. Samtliga våra rätter är lagade från grunden av våra duktiga kockar. Missa inte heller att ta något gott att dricka i vår trevliga bar, med eller utan alkohol. 

För oss är den bästa servicen en självklarhet. Det innefattar att vi gör vårt allra bästa för att ni, våra gäster, ska trivas från det att ni checkar in till att ni checkar ut. Våra rum är rena och fräscha och samtliga sängar är bäddade med mycket hög linnekvalitet. 

Vi är ett handikappvänligt hotell - för att boka ett handikapprum, kontakta oss direkt. Vi har självklart ett flertal andra rum att välja mellan, allt fram superiorrum och familjerum till enkelrum. För att boka Superior Deluxerum till bästa pris, boka direkt från vår hemsida.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.