Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Hotell i Gävle - dubbelrum

Många av våra gäster vill bo i ett dubbelrum i Gävle. Vi erbjuder lagomt stora rum med tillräckligt mycket yta för att två vuxna ska kunna bo utan att det blir för trångt och det fortfarande är bekvämt. Precis som med våra singelrum dubbelrummen på hotellet utrustade med härliga och bekväma sängar och sängkläder med hög linnekvalitet. Badrummen är precis som allt annat fräscha och rena. Rummen är 15 kvm och har dusch, toalett, tv samt wifi. Samtliga av våra rum är rökfria.

Det finns två härliga sängar som är 90x200 cm med hög linnekvalitet. Sängarna är fristående från varandra, så det är inte några problem att sätta ihop eller skjuta isär sängarna. Om man önskar så går det även att boka King Size säng som har en bäddmadrass med måttet 180x200 cm.

Varje morgon serveras vår goda frukostbuffé - precis så som en hotellfrukost ska vara.

För dem som besöker oss i arbetet och behöver en plats att jobba under vistelsen finns skrivbord och stol i samtliga dubbelrum på hotellet. Våra moderna och avskalade rum gör rummen till en utmärkt plats för koncentration och effektivitet. 

Boka dubbelrum på Hotel City Gävle

Best Western Hotel City Gävle ligger mitt i staden. Här är det ungefär 10 minuters promenad till centralstationen och besöker ni oss med bil har vi ett eget parkeringsgarage i anslutning till hotellet. 

Gävle city är bara runt knuten. Perfekt för den som är sugen på att uppleva Gävles uteliv eller den shopping staden har att erbjuda. Den som hellre tillbringar kvällen på hotellet behöver inte bli besviken. I vår restaurang serveras god mat i trevlig miljö, välj mellan a la carte eller dagens husman. I baren serveras god dryck och de två eldstäderna skänker värme och trivsel till rummet. 

Välkommen att boka ditt dubbelrum i Gävle hos oss redan idag. Letar ni efter ett större boende har vi passande familjerum. Vi är även ett hundvänligt hotell med rum där ni kan ha med era fyrfota vänner.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.