Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Enkelrum på hotell i Gävle

Våra enkelrum är alla ljusa och fräscha samt modernt inredda. De passar perfekt för den som reser ensam eller för den som besöker Gävle i tjänsten och letar efter ett prisvärt rum som uppfyller alla krav på moderna bekvämligheter. Våra enkelrum på hotellet är en mycket populär bokning när det kommer till konferenser och möten.

Även om våra enkelrum är förhållandevis små så tycker inte vi att det behöver betyda minskad trivsel eller komfort. Tvärtom är våra enkelrum i Gävle på 15 kvm utrustade med skrivbord med stol, dusch, toalett, tv samt Wifi. Som alla vet är en god natts sömn beroende av en skön säng. Därför har vi prioriterat sköna 90x200 sängar med hög linnekvalitet i samtliga våra enkelrum på hotellet.

Här vaknar du mitt i centrum och varje morgon möts du av en härlig frukostbuffé som inte kommer att göra dig besviken. Tack vare vårt centrala läge är det aldrig långt till dagens aktiviteter.

Trevliga enkelrum i Gävle

På Best Western Hotel City är det oerhört viktigt att samtliga som besöker oss trivs. Därför tycker vi att det är självklart att även enkelrummen är inbjudande och mysiga att bo i. 

För den tid som du inte spenderar på rummet är du varmt välkommen till vår restaurang och bar. Här kan du luta dig tillbaka och njuta av en god måltid, antingen a la carte eller favoriten dagens husman. Varför inte besöka baren och slappna av med en god dryck i den trevliga stämningen?

Vi har självklart även superior rumdubbelrum och familjerum. Gemensamt för samtliga rum är att de är rena, fräscha och med en trevlig inredning som gör att ni känner er som hemma när ni är på besök hos oss. Välkommen att boka ditt enkelrum i Gävle hos oss på Best Western Hotel City Gävle!
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.