Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Familjerum i Gävle

Välkomna till Best Western Hotel City. Här har vi trevliga familjerum i Gävle, med nära till allt som staden har att erbjuda. Hos oss hittar ni ombonade och fräscha rum med modern inredning och alla bekvämligheter som ni behöver under er vistelse.

Samtliga våra familjerum är ljusa och fräscha samt modernt inredda. Rummen är 30 kvadratmeter stora och är utrustade med dusch, toalett, tv och internet samt en liten sittgrupp med 4 stolar. Tillräckligt stort för att familjen ska kunna slappna av utan att trängas. Det finns fyra härliga sängar som är 90x200 cm med hög linnekvalitet och ett skrivbord med stol. Sängarna går självklart att skjuta isär i alla våra familjerum om man så önskar. Rummen passar lika bra för familjen som är på semester som för kollegor eller vänner som reser och önskar bo tillsammans.

Hotell i Gävle med familjerum

Tar ni bilen till hotellet finns vårt eget parkeringsgarage i anslutning till hotellet. Det gör det enkelt, smidigt och tryggt att ställa ifrån sig bilen hos oss. Är ni i Gävle för att besöka Furuviksparken ligger den endast 17 minuters bilkörning från hotellet. På Best Western Hotel City är det är nära till både Furuviksparken och staden. 

Hotellet ligger på Nygatan 8, en av Gävles mest centrala adresser. För den som vill spendera dagarna med shopping och andra nöjen i staden ligger Gävles stora utbud precis utanför dörren.

Välkommen att trivas

På vårt hotell i Gävle med familjerum finns också en mysig restaurang med tillhörande bar. På restaurangen serverar vi mat som passar hela familjen, maten är vällagad av våra duktiga och engagerade kockar. Under alla veckorna serverar vi också favoriten dagens husman som varierar från dag till dag. 

Självklart har vi andra rumstyper om ni reser flera i ett sällskap. Våra dubbelrum och superior deluxerum i Gävle erbjuder bekvämt boende när ni besöker oss. Självklart med samma sköna sängar och höga standard som våra familjerum. Eftersom vi vet att frukostbuffé är en viktig sak när man är ute och reser ingår givetvis frukostbuffé i alla våra rumspriser. 

Varmt välkomna att boka ert boende på Best Western Hotel City Gävle - hotell i Gävle med familjerum.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.