Handikappvänligt hotell i Gävle

Har du någon form av rörelsehinder och behöver hitta ett handikappvänligt hotell i Gävle som passar för just dina förutsättningar? Det är inte alla hotell som kan erbjuda handikappanpassade hotellrum. På Best Western Hotel City Gävle har vi ett antal handikappvänliga rum. Varmt välkommen!

Behöver du boka ett handikappvänligt hotellrum måste du kontakta oss direkt. Kontakta oss antingen via e-post, reception@hotelcity.nu eller på telefon 026-612600 för att boka. Detta eftersom vi har ett begränsat antal anpassade rum. 

Handikappvänliga hotellrum

I våra handikappvänliga hotellrum är trösklarna lägre och anpassade, dörrarna är bredare för att möta standard och för att det ska vara enkelt att få plats och manövrera en rullstol. Vi kan även ordna duschstol om det skulle behövas. Glöm inte att nämna det när ni kontaktar oss för bokning så att vi har tid att ordna rummet i god tid och för att det inte ska bli fullbokat. Våra handikappvänliga hotellrum är självklart lika trevliga och fräscha som våra ordinarie.

På vårt pensionat, eller budgethotell, är det gemensamma toalett- och duschutrymmen och tyvärr inte handikappanpassat.

Centralt läge - nära till allt

På Best Western Hotel City Gävle bor ni mitt i stan med närhet till många olika aktiviteter. Här finns allt som staden har att erbjuda bara ett stenkast från hotellet. Shopping, fika, mat och trevliga parker finns alldeles runt knuten. För den som gärna stannar inne på hotellet under kvällen har vi en egen hotellrestaurang med goda och vällagade rätter för alla olika smaker. På veckodagarna serverar vi även den mycket populära dagens husman som varierar från dag till dag. Passa även på att besöka vår trevliga bar och ta något gott att dricka. Både restaurangen och baren är mycket trevliga med inte mindre än 2 stycken öppna kaminer som skänker en mysig stämning till både baren och restaurangen.

Eget parkeringsgarage

Kommer ni till oss med bil har vi ett eget parkeringsgarage där ni parkerar tryggt och säkert i direkt anslutning till hotellet. Det gör att det är både smidigt och enkelt att ta sig mellan bilen och hotellet. För er som kommer till Gävle med tåg eller buss är centralstationen inte heller långt borta och ligger ungefär 800-900 meter från vårt handikappvänliga hotell.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.