Hundvänligt hotell i Gävle

Letar du efter ett hundvänligt hotell där hunden är lika välkommen som du är? På Best Western Hotel City Gävle har vi flera olika rumstyper som är hundvänliga och som passar husse, matte och hund lika bra. Vi vill att alla ska känna sig lika välkomna när de besöker oss och vårt hundvänliga hotell i Gävle.

Vi älskar hundar och vill att de ska få vara med när ni besöker oss. Våra fyrbenta vänner är varmt välkomna hos oss på Best Western Hotel City Gävle!

Prisvärt och hundvänligt hotell

Vi har olika rumstyper som är hundvänliga, för att boka hundrum, kontakta oss med en förfrågan via e-post reception@hotelcity.nu eller på telefon 026-612600. Våra hundvänliga rum bokas mot en extra kostnad och dessa behöver reserveras direkt till hotellet. Vi är ett prisvärt hundvänligt hotell. Gäster med ledarhund är förstås alltid välkomna utan någon extra avgift, men ombeds ändå att i förväg informera om att de har hund med sig så att vi kan förbereda rummet och hjälpa er på bästa sätt. 

I våra hundrum finns hundbädd samt vatten- och matskålar. Alla hundar får även en välkomstgåva!

Hundvänligt i Gävle

Även om Hotel City ligger precis i hjärtat av Gävle city finns mycket hundvänliga områden och aktiviteter i närområdet. Till exempel ligger vackra och trevliga stadsparken Boulognerskogen inte långt ifrån hotellet. Perfekt för trevliga promenader tillsammans med människans bästa vän. Du kan också ta med hunden till populära Furuviksparken, Gävles kanske största turistattraktion med spännande och roliga aktiviteter för hela familjen. 

Er hund är även välkommen i vår hotellrestaurang. Där kan ni njuta av vällagad mat med färska råvaror och ett stort utbud av goda drycker i baren. I restaurangen serverar vi både a la carte samt vår populära dagens husman under veckodagarna. 

Har ni bilen med under ert besök på vårt hundvänliga hotell i Gävle? Då parkerar ni säkert och smidigt i vårt eget parkeringsgarage, glöm inte att informera oss om ni vill ha parkering när ni bokar er vistelse hos oss. Kommer ni till oss med tåg eller buss ligger hotellet endast 9 minuters promenad från centralstationen. Välkommen till vårt hotell i Gävle!
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.