Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Superiorrum i Gävle

Välkommen att boka våra superiorrum på bekväma 26 kvadratmeter med 50 tums TV och en trevlig sittgrupp. Egen tillgång till strykmöjligheter finns på rummet. Tillbehör såsom kaffe och te finns dessutom i alla våra superiorrum. Här bor två personer bekvämt utan att behöva trängas.

Här sover ni i en riktigt skön och stor säng med mycket hög linnekvalitet som ger de bästa förutsättningarna för en riktigt god natts sömn och bjuder in till en skön sovmorgon. När ni tagit er upp ur sängen kan ni njuta av vår goda frukostbuffé med allt som du kan förvänta dig av en hotellfrukost.

Efter frukosten, gå ut genom hotellentrén och du befinner dig mitt i Gävle, så centralt som du kan komma. Här finns mycket att göra, både om du är sugen på att spendera dagen i Gävle centrum eller om du är intresserad av att utforska Gävles vackra omgivningar.

Boka superiorrum i Gävle - superiorrum till bästa pris

Boka superiorrum i Gävle

Våra superiorrum är precis som våra dubbelrum, trevliga och fräscha men de är lite större och med en aning högre standard och komfort. Hos oss kan du boka superiorrum till bästa pris. Vi har även deluxerum med ytterligare högre standard. Är ni flera som kommer för att besöka oss har vi också familjerum som passar både för familjen och kollegor som reser tillsammans.  

Besöker du oss i arbetet kan du använda hotellrummet som din tillfälliga arbetsplats. Slå dig ner vid skrivbordet för en arbetsdag med lugn och ro. Efter arbetsdagens slut, ät middag i vår trevliga restaurang. Där serverar vi god och vällagad mat med riktigt bra råvaror från vår a la carte meny eller dagens husman. Vår populära dagens husman serveras måndag-fredag och varierar dag för dag. Passa även på att ta något gott att dricka i hotellbaren. 

Kommer ni till oss med bil parkerar ni bekvämt på vår egen parkering precis vid hotellet. Anländer ni till Gävle med tåg eller buss ligger centralstationen cirka 9 minuters promenad från hotellet. 

Boka superiorrum i Gävle, välkommen till Best Western Hotel City!
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.