Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Konferens Gävle

Hos oss kan ni boka konferens i Gävle city.
Vi erbjuder en trevlig atmosfär med modern digital teknik för att skapa lyckade möten.

Oavsett vilket typ av möte eller konferens ni önskar att boka kan vi bistå både med lokal, kaffe, lättare förtäring och mat till konferensdeltagarna. Vår strävan är alltid att göra er konferens så effektiv, trevlig och minnesvärd som möjligt. Välkommen till vår konferensanläggning i Gävle!

Konferensanläggningar Gävle

I våra konferensanläggningar i Gävle finns alla förutsättningar för att ha produktiva och trevliga konferenser 1 eller teambuildingaktiviteter. Våra konferenslokaler är utrustade med projektor och på begäran kan vi även tillhandahålla andra tekniska lösningar, så att er konferens flyter på utan några problem. Vår konferensanläggning i Gävle ligger mitt i stan, med närhet till allt som staden har att erbjuda.

Hos oss bor ni bekvämt i samma byggnad som ni håller er konferens i Gävle, möten eller utbildning. Vi har trevliga, fräscha och moderna rum som passar för alla typer av konferenser. Genom att boka hotell i Gävle och samtidigt hålla konferensen i samma byggnad sparar ni både tid och administration. 

Besöker ni oss med bil har vi ett eget, privat parkeringsgarage där ni kan parkera under er vistelse. Observera dock att förbokning av garageplats måste ske med vår reception. Kommer ni till Gävle med tåg eller buss ligger Gävle Centralstation på bekvämt promenadavstånd, cirka 800 meter eller nio minuters gång från hotellet. Boka er konferens i Gävle redan idag!

Lilla salen

Storlek huvudrum ca 72 kvm (9x8 meter) samt sidorum ca 38 kvm (11x3,5 meter). Huvudrummet är vanligtvis möblerat för skolsittning.
Salen är utrustad med projektor och Wi-Fi samt har 3 egna toaletter.

Huvudrummet är mest lämpligt för 40 personer i skolsittning.Sidorummet är mest lämpligt för grupparbeten eller för servering.

U-sittning max 25 personer i huvudrum.
Skolsittning max 40 personer i huvudrum.
Biosittning max 70 personer i huvudrum.

Hela lokalen rymmer max 140 personer.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.