Utmanande teambuilding aktiviteter i Gävle

DOME Adrenaline Zone är en arena för alla med ett enormt utbud av aktiviteter för att passa familjer, barn från 6 år, unga och vuxna, familjer, företaget, kompisgänget. Det finns något för alla i lokalerna. I samarbete med DOME kan vi därför Erbjuda en kombination av konferens hos oss på BEST WESTERN Hotel City Gävle med en avstickare för att riktigt sträcka ut benen, jobba med kroppen och i grupp, skratta, utmana sig själv och varandra i en tävlande men anammande atmosfär med coachad 5-kamp hos DOME.

Vi skräddarsyr konferensen, företagsträffen, afterworken, kick-offen, kompisträffen, svensexan, möhippan - allt efter Era önskemål. Vi har 100 rum, 170 bäddar med familjerum, enkelrum och dubbelrum och erbjuder såväl boende som mat och dryck i vår mysiga hotellrestaurang.
 
DOME är beläget inom promenadavstånd om 30 minuter och det finns flera alternativa bussar inom kollektiv trafiken i Gävle som tar Er strax utanför deras lokal med avgång från Rådhuset vilket endast ligger ett stenkast från hotellet. 

'Actionfylld Adrenalinkamp'

DOME erbjuder en variation av aktiviteter och skräddarsys utefter er grupps önskemål. Det finns allt från Battle Beams där främsta styrkor för grenen handlar om smidighet, balans och styrka till Trampolinlöpning där det istället är en fördel med snabbhet och spänst. Vid intresse, in och läs mer om aktuella aktiviteter som DOME hålleri HÄR. Uppskattningsvis brukar 2 timmar vara en optimal tidsåtgång varpå 5 aktiviteter utförs som bestäms tillsammans med DOME med expertis om respektive aktivitet i förhållande till både tid och fysiska förmågor. En riktigt härlig lekfylld stund med teambuilding i fokus som ger minnen och glädje! 
Kontakta oss för mer information om boende, vår konferens i Gävle och offert:
Bokning kan endast göras direkt med hotellet. 
E-post: reception@hotelcity.nu eller Telefon: 026-61 26 00 
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.