Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Hotell med bar och restaurang i Gävle

I anslutning till vår reception har vi en mysig bar i lobbyn samt vår hotellrestaurang. Här kan våra gäster njuta av både husmanskost och a la carte, eller bara ta en drink i goda vänners sällskap. Det spelar ingen roll om du bor på hotellet eller inte, här är alla välkomna. Vårt centrala läge gör att vi är ett bra middagsalternativ även för dem som är hemmahörande i Gävle eller bor hos någon annan.

I restaurangen och i baren har vi trevliga möbler och modern inredning. Vi har skapat en gemytlig och varm atmosfär att trivas i. I rummet har vi två eldstäder i modern design som ytterligare bidrar till den mysiga och inbjudande atmosfären i restaurangen. På vårt hundvänliga hotell är även våra fyrfota vänner välkomna. 

Restaurangen & lobbybarens öppettider

Under vardagskvällar samt lördagar från 17:00 fram till 22:00 serverar vi vår utökade meny, Meny 1, men vårt kök är öppet dygnet runt, och på övrig tid serverar vi Meny 2 som är en lite enklare meny.

Vår reception är öppen dygnet runt och vår lobbybar stänger senast klockan 01:00. 

Vi reserverar oss för att förändringar kan förekomma i meny och öppettider.

Kontakta gärna vår restaurang på telefon 026-612600 eller på reception@hotelcity.nu om du vill veta mera.

Boka restaurang på hotell i Gävle

För att boka hotellrestaurang i Gävle: kontakta oss på telefon 026-612600. Eller kom förbi och kolla om vi har några lediga bord. Ofta kan vi ordna plats även för gäster som kommer utan att ha bokat, men för att vara säker eller om man kommer i ett större sällskap så rekommenderar vi att boka bord på förhand.

Hitta till restaurangen

Restaurangen och baren ligger i samma byggnad som vårt hotell i Gävle. Här är det bara ett stenkast till Gävles nattliv för den som vill fortsätta kvällen efter en middag eller drink hos oss. Du hittar oss och vår hotellrestaurang i Gävle på Nygatan 8, mitt i city.

Frukostbuffé

Som alla vet är frukosten en viktig del när man bor på hotell. Därför serverar Best Western Hotel City Gävle en härlig frukostbuffé med färskt bröd, nybryggt kaffe och annat gott som hör till. Vi vill ge våra gäster en riktigt bra start på dagen helt enkelt. Därför ingår frukost i rumspriset för samtliga våra rum, oavsett om du bor i ett av våra enkelrum eller i vårt deluxe superior rum.

Konferens

Under konferenser i vår regi kan vi förse konferensdeltagarna med kaffe, fika, lättare förtäring, lunch och middag på kvällarna. Tillsammans hittar vi en bra lösning och ser till att ni har allt ni behöver under konferensen. Ni kan även boka hotellrestaurangen i Gävle, så att ni har allt för konferensen och kvällen på ett och samma ställe.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.