Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Saker att se och göra i Gävle

Gävle är en gammal industriort som idag kanske mest förknippas med kafferosteriet Gevalia, som är ortens namn på latin. I Gävle finns ett brett utbud av restauranger, klassiska pubar och caféer. Vill man gå på restaurang finns det många olika smaker att välja mellan. Gävle är en av landets krogtätaste städer. På senare år har Gävle också blivit känd för sin julbock (Gävlebocken) som nästan varje år brunnit ner. Hotel City erbjuder också Teambuilding och Äventyr.  

Läs mer...

Furuvik 
Djur & Nöjespark

En anrik park grundad 1900 som en nöjes och rekreationspark efter amerikansk modell. Furuviksparken har djuren, tivolit, scen med olika shower samt flertalet event och konserter med både svenska och internationella artister.

Fjärran Höjder Äventyrsbad

Inom gångavstånd har vi Gävles äventyrsbad som har både inne- och utomhus bassänger.

Spa, relax, motionssim och träningsmöjligheter finns. 

Gallerian Nian
Shopping, restauranger & bio

I grannhuset har vi Gallerian Nian med flertalet butiker för alla åldrar samt brett utbud av restauranger. 

Olearys Sportbar

Runt hörnet finns den välkända sportbaren Olearys som har både bowling och shuffleboard.

Boulognerskogen
Stadsbad, Minigolf & Lekpark

Gävles oas mitt i staden. 
Boulognerskogen börjar bakom vårt hotell och erbjuder allt från rofyllda picknick platser i naturen, vårt stadsbad, minigolf, tre stora lekplatser för barn i olika åldrar samt volleyboll banor och ute-gym. Under sommaren erbjuds även gratis utegympa som leds av Friskis och Svettis. 

Gym
Friskis & Svettis

Vårt närmsta gym Friskis & Svettis ligger runt husknuten, där du även kan köpa engångskort.

Mackmyra Whiskyby

Smakprovningar, guidade rundturer genom destilleriet och lagret eller kanske lockar deras bar & bistro där de erbjuder whiskyinspirerad mat i en avslappnad miljö.

Sveriges Järnvägsmuseum

Det nationella järnvägsmuseet med en av världens främsta samlingar av lok och vagnar, bland annat Prins August från 1856 och andra häftiga fordon och föremål från Sveriges järnvägshistoria.

Sveriges Fängelse Museum

Ett museum i två fängelser med basutställningar i ett slottshäkte från 1732 och ett cellfängelse från 1847. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.