Boka boende nära Furuviksparken på Hotel City Gävle

Välkommen till Best Western Hotel City i Gävle. Här hittar du ett trivsamt hotell nära Furuviksparken, men ändå mitt i centrala Gävle med allt som staden har att erbjuda.

Ert Furuvik  boende vid ligger cirka 17 minuters biltur från nöjesparken och ni parkerar smidigt i vårt eget parkeringsgarage i direkt anslutning till vårt hotell. Kommer ni till Gävle med tåget eller med buss är det bara 9 minuters promenad från centralstationen till hotellet, ert boende vid Furuviksparken.

Smidigt Furuvik boende

Fördelen med ett hotellboende nära Furuvik som ändå ligger i centrala Gävle är att ni får tillgång till hela Gävles utbud av restauranger, nöjen och affärer. Besök Furuviksparken ena dagen, shoppa, fika och ta del av Gävle City nästa dag. Ett Furuvik boende med det bästa av båda världar helt enkelt.

Vi vet att frukosten är en av de viktigaste delarna för varje hotellvistelse, därför ingår frukostbuffé i samtliga rumspriser på Best Western Hotel City Gävle.

Våra olika rum

Familjerum
Ljusa och fräscha familjerum i Gävle, 30 kvadratmeter stora med plats att koppla av för hela familjen. Här finns fyra stycken mycket bekväma 90x200 sängar med hög linnekvalitet samt en mindre sittgrupp med fyra platser. Sängarna går att skjuta isär om man så vill.

Dubbelrum
Trevliga dubbelrum på hotell med tillräcklig storlek för att bekvämt bo två personer. Två stycken sängar, 90x200 som går att skjuta ihop eller isär om man så vill.

Enkelrum
Våra enkelrum är rymliga, 15 kvadratmeter stort, komplett med eget badrum. Du har egen TV och en riktigt skön säng 90x200.  

Boka Hotel City Gävle - hotell nära Furuviksparken.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.