Hotell nära Gavlehov och Gavlerinken

2019-06-27 15:49

Gävle är en riktig idrottsstad, här ordnas många cuper och andra idrottsevent. Ofta är det på Gavlehov eller Gavlerinken som evenemangen äger rum.

Ska ni spela cup i Gävle kanske ni söker boende under tiden som ni är här, eller kanske vill ni bo kvar efter att Brynäs spelat klart på Gavlerinken? Det tar cirka 7 minuter med bil från hotellet till till Gavlehov och Gavlerinken.

Kommer ni till vårt hotell med bil parkerar ni säkert, tryggt och smidigt i parkeringsgaraget som ligger i direkt anslutning till hotellet.

Våra olika rumsalternativ
Vi har flera olika rum och rumstyper som passar när ni väljer att boka hotell nära Gavlehovhos oss. Samtliga med sköna sängar och hög linnekvalitet på sängkläderna. När ni väljer att bo hos oss ingår alltid vår goda frukostbuffé i rumspriset. Vi vet att en bra start på dagen är viktigt - därför har vår frukostbuffé allt som du förväntar dig av en riktigt hotellfrukost.

Enkelrum
Prisvärda, moderna och ljusa är ord som beskriver våra enkelrum. Det självklara valet om man reser ensam eller om hela familjen inte får plats i ett dubbelrum eller familjerum och man behöver ett extra rum.

Dubbelrum
Våra dubbelrum är rymliga och bekväma med två sängar á 90x200. Sängarna går att skjuta isär eller ställa ihop. När du bokar kan du även välja king-size alternativet med hel bäddmadrass (180x200).

Familjerum
I våra familjerum på 30 kvadratmeter får hela familjen plats utan att trängas. I rummet finns 4 stycken 90-sängar som kan skjutas ihop eller isär beroende på vad man önskar. Rummet passar lika bra för familjen som ska besöka Gavlehov till kompisarna eller arbetskamraterna som reser tillsammans.

Superior rum
På 26 lite lyxigare kvadrat bor två personer verkligen bekvämt utan att behöva kompromissa med komforten. Superiorrummen är lite större än våra dubbelrum och med en aning högre standard. Sängen är stor och bekväm, ni har en egen sittgrupp samt skrivbord på rummet.

Deluxe superior
Våra allra finaste rum är deluxe superior. Här bor två personer på bekväma 30 kvadratmeter, med egen sittgrupp samt bubbelpool och bastu på rummet. Här har ni allt som ni behöver och kommer inte att sakna några som helst bekvämligheter. 

Boka hotell nära Gavlehov och Gavlerinken
Söker ni efter fler aktiviteter eller andra saker att göra när ni är i Gävle finns många upplevelser att upptäcka. Varför inte passa på att besöka Furuviksparken när ni är i Gävle - bor ni hos oss på Hotel City har ni nära till Gavlehovshallen, Gävle City samt allt annat som Gävle har att erbjuda.

Letar ni efter efter ett hotell nära Gavlehovshallen är ni varmt välkomna till Hotel City Gävle. Boka ert boende direkt på vår hemsida. 

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.