Trevliga enkelrum till bra priser

2019-05-22 11:47

Letar du efter ett trevligt rum när du är ute och reser ensam? Då har du kommit till rätt ställe. På Hotel City Gävle har vi enkelrum som passar de allra flesta när de reser ensamma. Hos oss får du härlig stämning och bra service på köpet. Här nedan kan du läsa lite mer om våra singelrum och vad vi tycker att enkelrum ska ha för attribut för att vara riktigt bra.

Bra pris
Många som bor i enkelrum på hotell reser i arbetet och har jobb att göra i Gävle. De som reser i arbetet har antingen dagarna uppbokade med möten eller så är de ute och arbetar från tidig morgon till sen eftermiddag. Då man inte spenderar speciellt mycket tid på rummet kan det kännas onödigt att spendera allt för mycket pengar på ett större rum - man är ju ändå bara på rummet för att sova. De flesta andra som bor i enkelrum hos oss är på genomresa och ska bara stanna i en natt eller två. Då känns det inte nödvändigt att kosta på sig ett dyrare rum.

Trevligt, fräscht och modernt
Bara för att ett enkelrum på hotell är billigare behöver man inte kompromissa med kvaliteten på boendet. För vem har sagt att ett boende behöver vara sämre bara för att sängen är mindre och att rummet är mindre? Det tycker inte vi. Därför är våra enkelrum precis lika ombonade och väl omhändertagna som våra lite större rum.

Idealt för möten
Som tidigare nämnt är det vanligt att arbetsresande bor i enkelrum i Gävle när de besöker oss. Behöver man boka in ett möte under tiden som man är här och inte har tillgång till ett mötesrum någon annanstans går det alldeles utmärkt att prata med oss så gör vi vårt allra bästa för att antingen rekommendera en trevlig plats för ert möte eller så kan ni sitta i några av våra lokaler i mån av plats. Varför inte boka ditt möte lite senare och ha mötet i vår mysiga och trevliga restaurang.

Frukostbuffé ska ingå
Vi tycker att en riktigt bra frukostbuffé är en stor del av varje hotellvistelse. Därför ingår vår buffé oavsett om du bokar våra enkelrum eller om det är vår största och lyxigaste svit som du bokar hos oss. På frukosten hittar du allt som du förväntar dig av en god frukost. Vi vet att hotellfrukosten är en stor del av upplevelsen och att en bra start på dagen ger energi som du behöver.

Boka enkelrum i Gävle
När ni bokar ett enkelrum hos oss på Hotel City Gävle kan ni vara säkra på att ni får en trevlig vistelse med serviceinriktad personal som tar hand om er och ser till att ni trivs. Boka ert enkelrum idag eller titta på vår hemsida för att se våra rum. Varmt välkomna till Hotel City Gävle!

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.