Boka weekendpaket i Gävle

Är det dags för en kort resa till Gävle med familjen eller kompisarna? Välkommen till Best Western Hotel City Gävle, här hittar ni ett boende att trivas med. Boka ett weekendpaket i Gävle och ta del av allt det staden har att erbjuda. Vårt hotell är beläget på Nygatan 8 - så centralt det går att komma i staden.

Under en en weekend från fredag till söndag hinner ni med en mängd olika aktiviteter. Se Gävle citys olika sevärdheter. Gå på hockey och se Gävles stolthet Brynäs. Eller varför inte boka ett weekendpaket och besöka Furuviksparken med familjen? Här finns aktiviteter för alla. Spännande åkattraktioner och karuseller, massor med olika djur att titta på i djurparken eller varför inte bara ströva runt i det trevliga parkområdet? Oavsett vilket är Furuvik ett perfekt resmål för familjen.

Kommer ni hit med bil parkerar ni bekvämt i vårt eget parkeringsgarage, med tåg eller buss är det cirka 9 minuters promenad till Gävle centralstation.
  
* Innan du bokar - läs mer om villkoren för bokning av weekendpaket i Gävle längst ner på denna sida.

Bästa weekendpaketet på hotell i Gävle - våra rum

Vi har flera olika rumstyper som passar alla möjliga olika besökare. Enkelrum för den som reser ensam, dubbelrum för den som behöver lite mer plats, superiorrum för den som vill ha det lite lyxigare. För den som letar efter ett ännu lyxigare rum har vi vårt Superior deluxerum.

Välkommen att boka bästa weekendpaketet på hotell i Gävle.

* Weekendpaket avser bokning fredag och lördag natt. Det rabatterade priset syns först när du klickar dig vidare för att boka rummet. Notera att erbjudandet på weekendpaket i Gävle kan vara stängt och inte bokningsbart när hotellet har en mycket hög beläggning.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.